Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >  Bangkok >  Honeymoon Bangkok, Koh Phangang & Koh Samui - 10 Dagen

Honeymoon Bangkok, Koh Phangang & Koh Samui - 10 Dagen

Vanaf € 623 p.p. 623

Maar 1 keer in je leven zeg je 'Ja' tegen zo'n onvergetelijke reis. Met z'n tweetjes heerlijk wegdromen en je mengen in het onbekende! Deze 10 Daagse Honeymoon is echt iets voor jou!


honeymoon-phangan-bakk

Dag 1- Bangkok (-)
Arriveer in Bangkok op het vliegveld en wordt verwelkomt door onze guest service. Met een prive transfer naar jullie hotel waar je even lekker kan bijkomen van de reis en alle drukte van de afgelopen dagen/weken. Geniet van een dineetje met z'n tweetjes of ga er op uit en ontdek the vele restaurantjes en beroemde 'Street Food' van Bangkok. Overnachting in Bangkok.

Dag 2- Bangkok (Ontbijt)
Na het ontbijt, lekker lang uitslapen of ga zelf op pad met de Skytrain, Metro of met een leuke Tuk Tuk. Bezoek het grote Paleis met de Smaragden Buddha Tempel of bezoek de Liggende Buddha Temple. Maak een ritje over de Chao Phraya rivier in een longtail boat en door de Klongs van Thonburi. Er is keuze genoeg om je te vermaken in deze metropool. Overnachting in Bangkok.

bangkok-kohphangan

Dag 3 - Bangkok - Koh Phangan (Ontbijt)
Na het ontbijt worden jullie opgehaald voor een prive transfer naar het vliegveld voor een vlucht naar Surat Thani. Hier gaan julie met een prive transfer naar de pier voor een ferry naar Koh Phangang om te overnachting op dit paradijselijke eiland.


Dag 4 tot en met Dag 7
- Koh Phangan (Ontbijt)
Na het ontbijt ter vrije besteding om lekker te relaxen aan het strand of aan het zwembad. Of ga op pad en ontdek de verschillende stranden en baaitjes van Koh Phangan. Het is ook leuk om een dag trip te maken naar het Ang Thong Nationale park waar je mooi kunt snorkelen, met kayaks door grotten, een verborgen Lagoon bezoeken of een hike te maken naar de top van de berg waar je beloond wordt met een prachtig uitzicht over de verschillende onbewoonde eilandjes.

Overnachting Koh Phangan.


Dag 8 - Koh Phangang - Koh Samui (Ontbijt)

Na het ontbijt uitchecken en transfer naar de pier voor de ferry naar Koh Samui. Welkom op Koh Samui en prive transfer naar jullie centraal gelegen hotel op Koh Samui voor de overnachting.

Dag 9 - Koh Samui (Ontbijt)

Na het ontbijt ter vrije besteding of jullie kunnen een jeep huren om het eiland rond te gaan en de verschillende stranden te bezoeken. Er is ook een waterval en jullie kunnen een mooie trekking maken naar de top van de berg. Overnachting Koh Samui.

Dag 10 Koh Samui- Bangkok - Terug naar huis (Ontbijt)

Na het ontbijt zijn jullie nog even vrij tot aan de prive transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar Bangkok voor jullie connectie vlucht terug naar huis.

*** Einde van 10 Dagen in Paradijs ***

Vanaf € 623 p.p. 623

Honeymoon Bangkok, Koh Phangang & Koh Samui - 10 Dagen

Vanaf € 623 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat