Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     Huwelijksreis Krabi of Phuket - 14 Dagen

Huwelijksreis Krabi of Phuket - 14 Dagen

Vanaf € 877 p.p. 877

Deze romantische huwelijksreis begint in de hoofdstad van Thailand, Bangkok. Daarna gaan jullie op avontuur in River Kwai Kanchanaburi om vervolgens naar het noordelijke Chiang Mai af te reizen. In Chang Mai is het tijd voor wat cultuur en religie voordat jullie vertrekken naar Lisu Lodge - Khum Lanna. Hier kunnen jullie genieten van de Elephant Camp en een aantal Wild Water Rafting, in een prachtig onaangetast natuur gebiedl. De reis gaat verder naar Chang Rai waar jullie een bezoek brengen aan de Gouden Driehoek en Mae Sai.

De laatste week van deze Honeymoon zult u doorbrengen in Krabi. Dit is een van de mooiste provincies van Thailand met vele eilanden met witte zandstranden en de helder blauwe Andaman Zee. Deze week, kunnen jullie lekker als doen waar jullie zin in hebben, maar vooral ontspannen en genieten van elkaar..

hr-krabi-14-1

Dag 1 Bangkok (-)

U komt aan op de luchthaven van Bangkok waar u wordt verwelkomd door ons personeel. U wordt naar uw hotel gebracht door onze chauffeur dichtbij de Chao Praya River. In de namiddag en avond kunt u op eigen gemak de stad verkennen of bijkomen van uw reis. Overnachting in Bangkok.

Dag 2 Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt vertrekt u samen naar  het Grand Palace en Wat Pho. U wordt met zijn tweeën rondgeleid langs deze prachtige culturele hoogtepunten van Bangkok.
In de middag en avond bent u vrij. Overnachting in Bangkok.

Dag 3 Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt staat een halve dag fietsen door de groene omgeving van een mooie wijk van Bangkok op uw programma. De middag en avond kunt u zelf indelen. Overnachting in Bangkok.

Dag 4 Jungle Rafts - River Kwai (ontbijt, lunch, diner)

Na het ontbijt vertrekt u naar het Jungle Rafts Resort in Kanchanaburi. Onderweg stopt u bij het museum (ter nagedachtenis aan de gevallen slachtoffers in de Tweede Wereldoorlog, de brug over de Kwai Rivier en de het oorlogsmonument. Na de lunch kunt u op eigen gemak de streek verkennen.
U dineert in het hotel. Overnachting in het Jungle Rafts Resort.Dag 5 Jungle Rafts (ontbijt, lunch, diner) 

U bezoekt vandaag een Mon-dorpje, een traditioneel dorpje even buiten Kanchanaburi. In de middag kunt u een additionele tour reserveren. U dineert en overnacht wederom in het Jungle Rafts Hotel.

Dag 6 - River Kwai – Chiang Mai (ontbijt, lunch)

Na het ontbijt checkt u uit en maakt u een korte rit over de Kwai spoorbaan. Daarna vertrekt u weer in de richting van Bangkok om op de luchthaven van Bangkok direct op het vliegtuig naar Chiang Mai te stappen. U wordt verwelkomd in Chiang Mai waarna u naar het hotel wordt gebracht. De namiddag en avond kunt u naar eigen gelieven indelen. 

Dag 7 - Chiang Mai (ontbijt, lunch)

Na het ontbijt bezoekt u Doi Suthep, een ‘must see’ in de omgeving van Chiang Mai. Vanuit deze tempel geniet u van een spirituele ervaring  alsmede prachtige uitzichten over de omgeving van de temlpel. Onderweg gebruikt u een lokale lunch voordat u terug keert in het hotel.
U overnacht in Chiang Mai.   

Dag 8 - Chiang Mai - Lisu Lodge (ontbijt, lunch, diner)

Na het ontbijt staat een trip met international gezelschap naar de Lisu Lodge op het programma. U komt in de middag na een wandeling en een lokale lunch aan in een klein Lisu dorpje waar u de rijke tradities van Thailand op eigen gemak kunt ervaren. In de middag komt u aan in de Lisu Lodge waar u, als u wilt, een extra tour kunt reserveren.
U overnacht in de Lisu Lodge.

Dag 9 – Lisu Lodge – Khum Lanna (ontbijt, lunch, diner)

U vertrekt na uw ontbijt voor een spannende dag fietsen. U vertrekt eerst naar een olifantenkamp, daarna kunt u raften. Vervolgens fietst u door naar de Khum Lanna Homestay waar u in de middag kookles krijgt van een Thaise kok. U overnacht in de Homestay, een prachtige plek midden in de rust en de natuur van Noord Thailand. Overnachting bij Khum Lanna.

hr-krabi-14-2

Dag 10 – Khum Lanna – Bangkok –Krabi (ontbijt)
Op dag 10 vliegt u van Chiang Mai naar Krabi of Phuket (naar eigen invulling), beiden zijn prachtige strandbestemmingen in Zuid Thailand. Uw resort ligt direct aan zee en is van alle gemakken voorzien. Vanuit uw kamer staat u met enkele passen aan het zwembad of de prachtige stranden waar Krabi & Phuket zo bekend om staan! Overnachting in Krabi of op Phuket.

Dag 11 to 13 – Krabi of Phuket (ontbijt)
U heeft de hele dag ter eigen invulling.

Dag 14 – Krabi of Phuket – Bangkok (ontbijt)
Na het ontbijt heeft u nog wat tijd in Krabi of Phuket. Vervolgens vertrekt u richting de luchthaven van Krabi of Phuket waar het vliegtuig naar Bangkok op u wacht. Vanuit hier heeft u een vlucht naar huis of naar uw volgende bestemming...

hr-krabi-14-3

*** Einde van de romantische dagen in paradijs ***

Vanaf € 877 p.p. 877

Huwelijksreis Krabi of Phuket - 14 Dagen

Vanaf € 877 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat