Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Gevonden zoekresultaten:
Bezoek de tempels van Yangon en Bagan in zes dagen. Een spirituele prive reis in Myanmar wacht op u!
Yangon
Het Clover Hotel is een trendy hotel op 15 minuten rijden van het stadhuis van Yangon en biedt alle gasten een adembenemend uitzicht op de Shwedagon Pagoda. Het is ook mogelijk voor gasten om een vergadering of seminar te organiseren bij de accommodatie. Het hotel is streng beveiligd met zijn 24-uurs services.
Yangon
Lodge Yangon Heritage ligt op 5 minuten lopen van de beroemde Sule-pagode en biedt accommodatie met een eigen bar en restaurant. Het is gevestigd in een gebouw in koloniale stijl en u kunt dagelijks op de 4e verdieping ontbijten met uitzicht op de stad. Er is overal gratis WiFi beschikbaar.
Yangon
Prive transfer van je hotel, airport, trein of bus station naar Kyaiktho waar de Golden Rock is gesitueerd. Deze transfer kan ook andersom.
Ngapali Beach
Vliegticket van Thandwe, Ngapali naar Yangon
Yangon
Vliegticket van Yangon naar Bangkok of naar Bagan, Mandalay, Heho, Thandwe of andere plaatsen
Yangon
Yangon Full Day Sightseeing private with English speaking guide
Yangon
Yangon Half Day Sightseeing private with English speaking guide. Visit all the highlights of this former capital city. Visit the Shwedagon Pagoda in the morning or afternoon.
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat