Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Gevonden zoekresultaten:
Bangkok
Een kort maar krachtig 2-daags programma waarbij je met de trein van Bangkok naar Pak Chong gaat. Je overnacht in Khao Yai en gaat een namiddag naar de vleermuisgrot. De volgende dag ga je voor een halve dag een trekking doen in het nationale park van Khao Yai. Hier kun je wilde olifanten, gibbons, barking deer, wilde zwijnen en neushoorn vogels spotten. Terug met de trein of met privé transfer naar Ayuthaya of Bangkok. Een leuke bouwsteen die goed te combineren is met een verblijf in Ayuthaya of in Bangkok.
Bangkok
Een 3 daagse prive programma van Bangkok naar Khao Yai. Je bezoekt de vleermuizen grot en gaat op safari om wilde olfifanten, gibbons, neushoorn vogels en meer wild te spotten, Bezoek watervallen, loop door de jungle en leer de vele geheimen van de natuur. Overnachting in een comfortabel hotel inclusief ontbijt, lunch en diner. Een leuke bouwsteen die goed is te combineren met een verblijf in Ayuthaya, Bangkok of het River Kwai gebied.
Khao Yai
Dit middagprogramma neemt je mee naar de stalagmieten en stalactieten in een ondergrondse grot. Yo leert boeddhistische praktijken en ziet een verscheidenheid aan grotbewonende wezens. Ga zwemmen in een verfrissende natuurlijke lente en bij zonsondergang zie je miljoenen vleermuizen hun grot in zwermen verlaten voor hun nachtelijke jacht.
Khao Yai
Een prima 3 sterren boutique hotel in Khao Yai in een grote tuin met lekker zwembad.
Khao Yai
Prive transfer van Khao Yai naar Bangkok vliegveld, hotel, trein station of stad's centrum.
Khao Yai
Bezoek het grootste nationale park van Thailand: Khao Yai. Ga naar de Bat Cave in de namiddag of spendeer een hele dag met een trekking naar een waterval, spot wilde olifanten en ander wild.
Ayuthaya
Prive transfer van Ayuthaya naar Khao Yai, Rayong, Ban Pae Pier (ferry naar Koh Samet), Koh Chang, Laem Ngop (ferry naar Koh Mak) of Laem Sok pier (ferry naar Koh Kood)
Kanchanaburi/River Kwai
Prive transfer van je hotel in Kanchanaburi, River Kwai naar de oude hoofdstad van Siam: Ayuthaya , naar het nationale park van Khao Yai, Pattaya of Rayong.
Khao Yai
Prive transfer van Khao Yai naar Ayutthaya, Kanchanaburi, Amphaway, Rayong, Pattaya, Aranyaphrathet (Cambodia border) of Koh Chang
Khao Yai
Privé transfer van Khao Yai naar Pak Chong (treinstation), Buri Ram of Lop Buri voor trein naar het noorden en v.v.
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat