Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Bangkok >  2 Dagen Khao Yai Jungle Avontuurlijk & Lokaal

2 Dagen Khao Yai Jungle Avontuurlijk & Lokaal

Vanaf € 131 p.p. 131
Bezoek voor 2 dagen het Khao Yai Nationaal Park, een uitgestrekt nationaal park ongeveer drie uur ten noordoosten van Bangkok. Je ziet wilde olifanten, vleermuizen en neemt deel aan een spannende safari na zonsondergang.
Dag 1 - Khao Yai (-)
Je programma start in Bangkok waar je met een privé transfer wordt gebracht naar het trein station. Je gaat per trein van Bangkok naar Pak Chong en met lokaal privé vervoer naar je hotel in Khao Yai. In de namiddag een privé bezoek aan de vleermuisgrot en zie hoe een grote zwerm de grotten verlaat. Terug naar het hotel voor de overnachting in Khao Yai.
 
Dag 2 - Khao Yai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt, gaan we voor een halve dag naar het Khao Yai nationale park voor een trekking. Loop door de jungle en door velden, zie wilde olifanten, gibbons, neushoorn vogels en andere wilde beesten. Gebruik een picnick lunch bij de Haew Suwat waterval die beroemd is geworden uit de film 'The Beach'. Terug naar het hotel om uit te checken. In de middag privé transfer naar Pak Chong waar je met de trein weer terug richting Bangkok gaat of naar de volgende bestemming in Thailand. Je hebt de keuze om met de trein naar Ayuthaya te gaan of naar Bangkok. Of indien je meer gemak wenst kun je kiezen voor een privé minibus transfer naar Ayuthaya of naar Bangkok tegen een meerprijs.
Let op: Je wordt aangeraden in de wintermaanden (november tot en met februari) warme kleding mee te nemen. Tevens raden wij je aan te denken aan medicijnen, muggenspray, een petje en goede kledij voor de bergen.
Let op: Dit programma kan voor minimaal twee personen worden gereserveerd.
Vanaf € 131 p.p. 131

2 Dagen Khao Yai Jungle Avontuurlijk & Lokaal

Vanaf € 131 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat