Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Dag tours > Vietnam >  Ho Chi Minh City >  Cu Chi Tunnels - halve dag

Cu Chi Tunnels - halve dag

Vanaf € 25 p.p. 25
Cu Chi, beroemd om zijn uitgebreide netwerk van tunnels die werden gebruikt om guerrillastrijders te verbergen die tegen de Amerikaanse strijdkrachten opereerden. Hier bezoekt u de ondergrondse schuilplaatsen waar de revolutionaire kaders woonden. Je kunt zelfs door de tunnels kruipen om te ervaren hoe het was!


Cu Chi, 60 km van HCMC, is nu een populaire plek voor zowel Vietnamese als buitenlandse toeristen - het netwerk van meer dan 200 km aan tunnels werd legendarisch toen ze een cruciale rol in de oorlog speelden. In hun hoogtijdagen functioneerden de tunnels ondergrondse steden, waaronder talloze valluiken, speciaal gebouwde woonruimtes, opslagfaciliteiten, wapenfabrieken, veldziekenhuizen, commandocentra en keukens. Tegenwoordig bestaan er gelukkig eenden en waterbuffels in de rivieren langs de kant van de weg. Het vredige landelijke rijstveldlandschap schuilt echter in de gewelddadige geschiedenis van het gebied. Bezoekers zullen het moeilijk vinden om de vernietiging, schade en ontbladering over dit hele gebied voor te stellen, veroorzaakt door bombardementen en mijnen. Er zijn veel aanwijzingen voor de hevige strijd die hier in de jaren zestig plaatsvond.

Bekijk bij aankomst een documentaire over Cu Chi-tunnels. Na een korte wandeling door het bos, bezoek je Hoang Cam rookvrije kachel, geheime schuilplaatsen, vechtbunkers, gevaarlijke boobytraps en tanks. Bezoek vervolgens de gemeenschappelijke delen van de tunnels en kruip door smalle gangen om jezelf te ervaren. Proef typisch gekookte tapioca en hete thee.

Rijd terug naar Saigon. Inleveren bij hotel, tour eindigt.

indochina-travel-vietnam-cu-chi-tunnels

Vanaf € 25 p.p. 25

Cu Chi Tunnels - halve dag

Vanaf € 25 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat