Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Dag tours > Vietnam >  Hoi An/ Danang >  My Son halve dag prive tour vanuit Hoi An

My Son halve dag prive tour vanuit Hoi An

 
My Son was een hoofdstad van het ooit machtige Champa-koninkrijk, met 68 resterende structuren. Hoewel in gedeeltelijke ruïne, is het gebied gevuld met architecturale overblijfselen en sculpturale schatten uit de 7e tot 13e eeuw.

My Son, in zijn tijd, was een belangrijke intellectuele en religieuze centrum gewijd aan de Cham Kings en hindoeïstische godheden. Omcirkeld door bergen, zullen zijn mysterie en sereniteit ons verbazen. In de middag ben je vrij.

 
08:00: Verlaat je hotel en verlaat Hoi An door de Cua Dai-brug over te steken met een spectaculair uitzicht op de Hoi An-rivier, de bergen en de Cham-eilanden. We komen aan bij het vissersdorp en bezoeken de markt waar handelaren hun avonden verkopen. 09.45 uur: Aankomst in My Son, deze "Vallei der Koningen", zoals beschreven door Franse historici, was ooit de hoofdstad van het Cham Pa-koninkrijk van de 4e tot de 15e eeuw.
 

Na een traditionele dansvoorstelling begint je wandeltocht naar de ruïnes van Cham met een korte klim langs een jungle begrensd spoor. Terwijl je het gebied verkent, legt je gids de geschiedenis uit van de religieuze plaats die eeuwen geleden als begraafplaats voor de Cham-vorsten diende. 12.00 uur: Rijd terug naar Hoi An hotel, reis eindigt rond 13.00 - 13.30 uur.
 

 

My Son halve dag prive tour vanuit Hoi An

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat