Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Vietnam >     6 dagen Hanoi, Ha Long Bay en Sapa

6 dagen Hanoi, Ha Long Bay en Sapa

Een fantastische reis van 6 dagen door Vietnam: van Hanoi naar Ha Long en Sapa.
Dag 1: Hanoi - Aankomst (D)

U wordt door de chauffeur opgehaald van Noi Bai airport in Hanoi en naar uw hotel gebracht (u kunt inchecken vanaf omstreeks 14.00 uur). De rest van de dag kunt u naar eigen voorkeur indelen. In de avond dineert u een goed restaurant waarna u een traditionele voorstelling van een Vietnamees poppentheater krijgt aangeboden.

 
Dag 2: Hanoi – Ha Long (O, L, D)

In de ochtend wordt u door een gids meegenomen naar de belangrijkste attracties van Hanoi. U ziet onder andere het Ho Chi Minh mausoleum (niet in oktober en november wegens restauratiewerkzaamheden), pagoda’s, een tempel en het ‘zwaardenmeer’ in het moderne centrum van Hanoi. In de middag vertrekt u naar Ha Long Bay voor een prachtige boottocht over de wonderbaarlijke wateren van Ha Long. U dineert in een goed visrestaurant en overnacht in Ha Long Bay.

Let op: In de maanden oktober en november is het mausoleum gesloten. In plaats daarvan bezoekt u in de maanden oktober en november het militaire museum. 
Dag 3: Ha Long – Hanoi - Sapa (O, L, D)

Na het ontbijt maakt u een schitterende cruise over het groene water van Ha Long. Tijdens de cruise ziet u schitterende krijtrotsen die als pilaren uit de zee lijken te komen. Ha Long Bay werd, wegens haar schoonheid, een aantal jaren geleden door UNESCO op de werelderfgoedlijst gezet. U lunch aan boord en keert na de lunch terug in Hanoi, waar u in het oude kwartier van Hanoi, Dong Xuan, op uw gemak wat kunt winkelen, rondlopen of fotograferen. Na het diner in Hanoi wordt u naar het treinstation van de hoofdstad gebracht. Daar wacht de nachttrein naar Sapa op u! U overnacht in de trein (cabines zijn voor 4 personen, met basic, maar prima bedden). 
 
Dag 4: Lao Cai – Cat Cat – Sin Chai - Sapa (O, L, D)

U wordt opgehaald op het station van Lao Cai. Vervolgens rijdt u met de gids end e chauffeur naar Sapa, dat op ongeveer 38 kilometer van Lao Cai ligt. U ontbijt in een restaurant onderweg. Op de weg naar Sapa ontmoet u de Hmong, een bergvolk dat verspreid over Zuid Oost Azië leeft in traditionele, kleine dorpjes. U wandelt naar een dorpje en maakt kennis met de tradities, gewoonten en werkwijzen van de Hmong en ziet tevens een mooie waterval en een oude Franse elektriciteitscentrale. Vervolgens wandelt u door naar een ander Hmong dorpje, Sin Chai. In de namiddag komt u aan in Sapa, waar een prima hotel voor u is
gereserveerd. U dineert en overnacht in Sapa.  

Dag 5: Sapa – Ta Van – Lao Cai (O, L, D)

Na het ontbijt wandelt u naar 2 hill tribe dorpjes, Lao Chai en Va Tan. Onderweg geniet u van de prachtige en spectaculaire omgeving van Sapa waar u vaak in aanraking kmt met de zeer virndelijke bevolking van deze streek. U keert terug naar Sapa en vertrekt per bus naar Lao Cai. U komt in de namiddag aan in Lao Cai waar u dineert. In de avond stapt u op de nachttrein naar Hanoi. U overnacht in de trein (cabines zijn voor 4 personen, met basic, maar prima bedden).

Dag 6: Hanoi – Vertrek (O)

U komt vroeg in de ochtend aan in Hanoi. Daar wordt u opgehaald door onze chauffeur en naar een hotel gebracht waar u zich even kunt opfrissen en kunt ontbijten. Na het ontbijt is het programma afgelopen en wordt u een transfer naar de luchthaven aangeboden.

6 dagen Hanoi, Ha Long Bay en Sapa

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat