Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Vietnam >     4 Dagen Hanoi en Ha Long Bay

4 Dagen Hanoi en Ha Long Bay

Een prima 4 daags programma waarbij u de hoofdstad Hanoi bezoekt en overnacht op een boot in Halong Bay.

Dag 1: Hanoi (-)

Je wordt verwelkomt op de luchthaven en vertrekt met transfer naar je hotel. Nadat je bent ingecheckt heb je de rest van de dag om zelf Hanoi te ontdekken. In de avond kunt je een waterpoppen show zien. Je overnacht in Hanoi.

Dag 2: Hanoi - Ha Long Bay (ontbijt)

Na het ontbijt krijg je een stadstour en ga je onder andere naar het Ho Chi Minh Mausoleum (als dit geopend is, het mausloeum is een aantal maanden per jaar gesloten), de tempel van de literatuur, en het Vietnamees Historisch Museum. Na de lunch vertrek je naar Ha Long Bay, 165 kilomter van Hanoi. Je checkt in in je hotel in Ha Long Bay en overnacht in Halong Bay.

Dag 3: Halong Bay - Hanoi (ontbijt)

Na het ontbijt ga je per bocht het wonderschone gebied van Ha Long Bay in. Een cruise door het Unesco World Heritage gebied geeft je een indruk van de geweldige landschappen met stijle krijtrosten die als kegels uit het water reizen, een hoogtepunt van Vietnam! Je gebruikt een picnicklunch op de boot en komt in de namiddag terug aan wal. Je gaat terug naar Hanoi en overnacht de derde nacht weer in Hanoi.
 
Dag 4: Vertrek uit Hanoi (ontbijt)
Je ontbijt in je hotel en kunt na het ontbijt wat tijd doorbrengen om te winkelen of de stad te verkennen. Hierna vertrekt je transfer naar de luchthaven voor je volgende bestemming.

4 Dagen Hanoi en Ha Long Bay

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat