Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Bangkok >  2 Dagen River Kwai lokaal transport - Privé

2 Dagen River Kwai lokaal transport - Privé

Vanaf € 78 p.p. 78

Dag 1: Bangkok - Kanchanaburi - Nam Tok (lunch)

In de ochtend word je opgehaald door een privé Engels sprekende gids in uw hotel of op een afgesproken lokatie in Bangkok. Je gaat met lokaal transport naar het Bangkok trein station en gaat aanboord van de trein naar Kanchanaburi.

Je arriveert in het stadje Kanchanaburi en gaat vervolgens door naar het eind station van Nam Tok. Hier geniet je van een lokale lunch en kun je het Sai Yok Nationale park bezoeken. Er is tijd om te zwemmen, relaxen en een douche te nemen onder de waterval.

  

In de middag keer je terug met de trein naar Kanchanaburi. Je gaat er uit bij de 'brug over de River Kwai' en checkt in je hotel wat nabij gelegen is. Overnachting in Kanchanaburi.


Dag 2 : Kanchanaburi - Bangkok (ontbijt)
Na het ontbijt heb je vrij tot aan de tijd om de trein van 14:30 terug naar Bangkok te nemen. Je arriveert om 17:30 op het Bangkok trein station of je kunt kiezen voor een privé minibus terug. 
 
Er is een mogelijkheid om de Erawan Watervallen te bezoeken vanuit Kanchanaburi. Bussen doen er 1 uur en 30 minuten over en vertrekken vanaf 08:00 uur in de ochtend en gaan om de 50 minuten. De laatse bus terug naar Kanchanaburi is om 17:00. Check dit ook bij het bus station direct op de dag dat u de bus wilt nemen.
* Indien je een extra nacht(en) wilt boeken in Kanchanaburi dan kan dit. Stuur je ons een email en wij komen zsm bij je terug.
Vanaf € 78 p.p. 78

2 Dagen River Kwai lokaal transport - Privé

Vanaf € 78 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat