Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >  Bangkok >  14 Dagen Natuur, Cultuur, Historie en Stammen van Thailand

14 Dagen Natuur, Cultuur, Historie en Stammen van Thailand

Vanaf € 600 p.p. 600

Een geweldig programma waarbij je het nationale park van Khao Yai, de oude stad van Ayuthaya, bezoekt met de lokale trein naar Phitsanuloke en Sukhothai en Chiang Mai bezoekt. Blijf bij de Karen in het noorden en reis terug met de nachttrein of neem een vlucht terug naar Bangkok.

Dag 1: Bangkok (-)
Aankomst in Bangkok, welkom en privétransfer naar uw centraal gelegen hotel. Overnachting in Bangkok.

Dag 2: Bangkok - Khao Yai (ontbijt)
Na het ontbijt, privétransfer naar het treinstation voor een dagtrein naar Pak Chong. Aankomst, welkom en privétransfer naar uw hotel dicht bij het nationale park Khao Yai. 'S Middags bezoekt u de Bat Cave. Vrij voor lunch en diner en overnachting Khao Yai.

Dag 3 - Khao Yai - Safari, wandelprogramma (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een dagtrekking- en safariprogramma in het nationale park van Khao Yai. Spot wilde olifanten en andere dieren in het wild. Leer meer over de kruiden en het bos in de natuur en trek naar watervallen. Pick nick lunch is inbegrepen en u komt 's middags terug naar uw hotel. Vrij voor diner en overnachting Khao Yai.

 

Dag 4: Khao Yai - Ayuthaya (ontbijt)
Na het ontbijt, privétransfer naar de oude Unesco-stad Ayuthaya. De voormalige hoofdstad van de krachtige natie Siam van 1200 tot 1700. Je komt in de middag aan. U kunt Ayuthaya alleen verkennen met de fiets of met een gehuurde lokale tuk tuk. Vrij voor lunch en diner en overnachting in Ayuthaya.

Dag 5: Ayuthaya - Phitsanuloke - Sukhothai (ontbijt)
Na het ontbijt loop je naar het treinstation in de buurt van je hotel en stap je in de dagtrein naar Phitsanuloke. Ga zitten tussen de lokale bevolking en ga door het Thaise platteland. Aankomst Phitsanuloke, welkom en privétransfer naar uw hotel in Sukhothai. Een andere oude hoofdstad tussen de jaren 1000 tot 1200. Vrij voor lunch en diner en overnachting in Sukhothai.

Dag 6 en Dag 7: Sukhothai (ontbijt)
Na het ontbijt, vrij ter vrije besteding, kunt u het oude stadscentrum en de oude tempelruïnes zelf verkennen met gehuurde fietsen of met lokaal vervoer. Vrij voor lunch en diner en overnachting Sukhothai.

Dag 8: Sukhothai - Chiang Mai - Karen Eco Lodge (ontbijt)
Na het ontbijt, privé transfer naar het treinstation en neem de lokale dagtrein naar Chiang Mai door de bergen. Aankomst, welkom en privé lokale transfer naar de Karen Eco Lodge buiten Chiang Mai. Vrij voor lunch en diner en overnachting Karen Eco Lodge.

Dag 9: Karen Eco Lodge (ontbijt, lunch)
Maak na het ontbijt een wandeling door de lokale natuur en langs dorpjes en kleine gemeenschappen. Lokale lunch is inbegrepen. Vrij voor diner en overnachting Karen Eco Lodge.

Dag 10: Karen Eco Lodge (ontbijt)
Na het ontbijt, vrij ter vrije besteding of boek een optionele activiteit zoals kooklessen, rijstlandbouw of olifantenverzorgingsprogramma. Vrij voor lunch en diner en overnachting Karen Eco Lodge.

Dag 11: Karen Eco Lodge - Chiang Mai (ontbijt)
Na het ontbijt, lokale privétransfer naar het centrum van Chiang Mai. Vrij voor lunch en diner en overnachting Chiang Mai.

Dag 12: Chiang Mai (ontbijt)
Na het ontbijt, ter vrije besteding. Vrij voor lunch en diner en overnachting Chiang Mai.

Dag 13: Chiang Mai - Nachttrein (ontbijt)
Na het ontbijt, ter vrije besteding totaan de transfer naar het treinstation en een nachttrein naar Bangkok te nemen. Overnachting in de trein.

Dag 14: Bangkok - volgende bestemming (-)
Kom vroeg in de ochtend aan, welkom tranfer naar het centrum van Bangkok of naar de luchthaven voor je vlucht naar huis of naar je volgende bestemming.


Dag 13 kan ook worden ingeruild voor een vrije dag ter vrije besteding

Dag 14 nachttrein kan worden vervangen door een vlucht terug naar Bangkok.

 

Vanaf € 600 p.p. 600

14 Dagen Natuur, Cultuur, Historie en Stammen van Thailand

Vanaf € 600 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat