Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Bangkok >  3 Dagen River Kwai Jungle Rafts, Resotel of Floathouse

3 Dagen River Kwai Jungle Rafts, Resotel of Floathouse

Vanaf € 261 p.p. 261
Een leuk 3-daags programma met gezamenlijke transfers, tours, stops, maaltijden, activiteiten, trein rit over de houten brug, bezoek aan de Hellfire pas en overnachting op de avontuurlijke Jungle Rafts of het mooie resotel of het luxe Floathouse. De keus is aan jou.

Dag 1 : Bangkok - Kanchanaburi (lunch, diner)
In de vroege ochtend word je opgehaald en vertrek je naar het westen. Kanchanaburi is je bestemming en je stopt bij de War Museum, de gedenkplaats en bij de beroemde 'Brug Over De River Kwai'. Dan verder met een prachtige longtail boot trip de Kwai Noi rivier op. Check in je hotel en geniet van een Thaise lunch aan de rand van de jungle. Na de lunch kun je het leuke nabijgelegen Mon dorpje bezoeken. Hier staan ook een paar olifanten bij geparkeerd die je kunt bezoeken. Je bent vrij tot aan het diner. Na het diner wordt nog een leuke Mon Dance en presentatie uitgevoerd. Overnachting op of aan de Kwai Noi rivier.

Dag 2 : Kwai Noi Rivier (ontbijt, lunch, diner)
Na het ontbijt nemen we een longtailboat de rivier af en bezoeken we het indrukwekkende Hell Fire Pass Memorial. Na de lunch ben je vrij of kun je een optionele tour bij boeken, bijvoorbeeld een bezoek naar Sai Yok watervallen of de Lawa cave. Je kunt ook zwemmen in de rivier of met een bamboe vlot de rivier af. Tevens zijn er kajaks, mountain bikes, een massage faciliteit en mogelijkheid om te ziplijnen. Diner en overnachting op of aan de Kwai Noi Riiver.
Dag 3 : Kwai Noi Rivier - Bangkok (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt vrij tot aan de lunch. Je gaat nog een trein rit maken over de historische trein rails en over de spectaculaire houten brug. Houd je camera gereed voor dit uniek stukje langs de berg rotsen en naast de mooie rivier. Hierna gaat je direct terug naar Bangkok waar je wordt gebracht naar je hotel of op een andere plaats in het centrum als je dat van te voren duidelijk meldt.

Let op! In dit programma heb je de keuze uit 3 overnachtings plekken; De avontuurlijke Jungle Rafts, het Resotel of het Floathouse.

De Jungle rafts zijn de drijvende hotelkamers gelegen aan de kant van het Mon Dorpje (aan kettingen dus maak je geen zorgen). Bij de Jungle Rafts is geen elektriciteit, geen airco maar er is wel stromend water, schone kamers en bedden en je wordt voorzien van een gaslampje.

Het Resotel zijn bungalows op de kant van de Kwai Noi rivier. Hier is wel elektriciteit aanwezig, airco en tevens is er een zwembad.

Het Floathouse is een luxe drijvende hotel kamer resort. Hier is airco, elektriciteit, tv en in het geheel is het wat luxer opgezet dan de Jungle Rafts of Resotel.

Indien je dit programma liever privé doet met privé vervoer en een gids, laat het ons weten dan sturen we een voorstel speciaal voor je.

Vanaf € 261 p.p. 261

3 Dagen River Kwai Jungle Rafts, Resotel of Floathouse

Vanaf € 261 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat