Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     Self Drive - 16 daagse 'Road Trip' naar het noorden

Self Drive - 16 daagse 'Road Trip' naar het noorden

Vanaf € 657 p.p. 657

Bezoekthailand.nl biedt een Road trip door Thailand die u nooit zult vergeten! Tijdens deze road trip huurt u een auto in Bangkok en rijdt u zelf helemaal naar het noordelijke Chiang Mai. We hebben een route voor u uitgestippeld dat u langs alle hoogtepunten van dit super mooie gebied in Thailand voert.

De route wordt omgeven door een schitterende omgeving waarin u oude steden, tempels en rijstvelden aan u voorbij ziet komen. In dit programma hebben wij de hoofdroute & 3 of 4 sterren hotels geboekt voor u, maar u bent volledig vrij in het bepalen van de invulling van uw dag. We geven aan waar enkele mooie nationale parken, tempels, jungle, watervallen liggen, maar u bent degene die beslist wat u gaat doen...

thailand-ayutthaya-bangkok

Dag 1 Bangkok

Aankomst in Bangkok.U wordt hier ontvangen door een gids en chauffeur die u persoonlijk begeleiden naar uw hotel met een prive chauffeur. Overnachting in uw hotel in Bangkok. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding of u kunt een van onze excursies bijboeken.

Dag 2 Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt heeft u vrij om te gaan en staan waar u wilt, tijd om deze prachtige stad eens te gaan verkennen. Overnachting in Bangkok.

Dag 3 Bangkok - Ayutthaya (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij tot de pick up tijd voor een transfer naar het autoverhuur bedrijf, hier haalt u uw huurauto op. De Road trip begint met een korte rit naar Ayutthaya. Hier kunt u alle hoogtepunten van deze oude stad bezoeken. Overnachting in Ayutthaya.

Dag 4 Ayutthaya-Sukhothai (ontbijt)

Na het ontbijt vervolgt u uw reis en maakt u een eerste stop in Lopburi, een van de oudste steden in Thailand. Sukhothai is de uiteindelijke bestemming van deze dag. Overnachting in Sukhothai.

Dag 5 Sukhothai (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij om een kijkje te nemen in het Sukhothai National Historical Park waar u prachtige tempels vindt. Dit National Historical Park is al World Heritage sinds 1991. Overnachting in Sukhothai.

thailand-sukhotai-lampang

Dag 6 Sukhothai – Lampang (ontbijt)

Na het ontbijt vervolgt u uw reis en gaat u van Sukhothai naar Sri Satchanalai. Indien gewenst kunt u Sri Satchanalai national park bezoeken. De Royal Forest Department heeft dit park uitgeroepen tot een van de mooiste van Thailand. De totale oppervlakte is ongeveer 213.2 vierkante kilometer. Lampang is de eindbestemming van deze dag. Overnachting in Lampang.

Dag 7 Lampang – Phayao (ontbijt)

Na het ontbijt verlaten we Lampang en rijden we richting Phayao, in dit gebied vindt u onder andere het Phayao meer, welke geweldig mooi is. Overnachting in Phayao.

Dag 8 Phayao - Chiang Rai (ontbijt)

Na het ontbijt, gaan we van Payao naar Chiang Rai, hier kunt u de Phra Kaeo bezoeken of de Smaragdgroene Boeddha, het meest vereerde Boeddhabeeld van Thailand, het werd ontdekt in Chiang Rai na een aardbeving. Overnachting in Chiang Rai.


Dag 9 Chiang Rai (ontbijt)

Na het ontbijt de gehele dag vrij te besteden, we blijven deze dag in Chiang Rai. Overnachting in Chiang Rai.

thailand-chaing-mai-chiang-rai

Dag 10 Chiang Rai - Chiang Mai (ontbijt)

Na het ontbijt gaan we weer in zuidelijke richting naar de beroemde stad Chiang Mai. Onderweg heeft u zelf de vrijheid om nationale parken e.d. te bezoeken. Overnachting in Chiang Mai.

Dag 11 Chiang Mai (ontbijt)

Na het ontbijt heeft u ter vrije besteding in Chiang Mai, Chiang Mai is de grootste stad in het noorden, dus er is genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld een van de lokale nachtmarkten of de Oude Tempel: Doi Suthep. Overnachting in Chiang Mai.

thailand-rentalcar-rise-field

Dag 12 Chiang Mai - Hua Hin (ontbijt)

Na het ontbijt is het tijd om de auto in te leveren op de luchthaven van Chiang Mai. Hier neemt u een binnenlandse vlucht terug naar Bangkok. Direct na aankomst in Bangkok zal er een een prive-transfer op u wachten op het vliegveld en deze zal u naar Hua Hin brengen. Overnachting in Hua Hin.

Dag 13 tot dag 15 - Hua Hin (ontbijt)

Na het ontbijt kunt u doen wat u wilt: relaxen op het strand, genieten van een massage of zelf nog de omgeving in trekken. Overnachting in Hua Hin

Dag 16 Hua Hin - Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt heeft u tijd voor uzelf tot de pick-up tijd voor de prive-transfer naar Bangkok luchthaven voor de vlucht terug naar huis.

thailand-hua-hin

*** Eind van het Self Drive programma ***

Vanaf € 657 p.p. 657

Self Drive - 16 daagse 'Road Trip' naar het noorden

Vanaf € 657 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat