Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >  Bangkok >  14 Dagen Thailand met kids - Privé Rondreis

14 Dagen Thailand met kids - Privé Rondreis

Vanaf € 747 p.p. 747

BezoekThailand.nl biedt diverse en leuke reizen aan door Thailand die perfect geschikt zijn voor gezinnen met jonge kinderen. In deze reis vindt u soft adventure programma's, cultuur en genoeg vrije tijd waardoor u rust met rondreizen kunt combineren.

Tijdens deze privé rondreis hebben we voor verschillende kindvriendelijke hotels met zwembad en coole activiteiten gekozen. Omdat we begrijpen dat wanneer de kinderen gelukkig zijn, de ouders kunnen ontspannen!

14-days-kids-bangkok

Dag 1 Bangkok (-)
Aankomst op Bangkok Airport. Welkom en prive transfer naar uw hotel. Vrijetijd gedurende de middag en avond. Overnachting in Bangkok


Dag 2 & Dag 3 - Bangkok (ontbijt)
Na het ontbijt. Vrij te besteden en overnachting in Bangkok. Op deze dagen kunt u lekker de stad in per skytrain, metro en de hoogtepunten zelf bezoeken of u kunt een leuke tour bij boeken zoals onze City Flash waar u een bezoek zult maken aan het Grote Paleis met de Smaragden Buddha tempel, met een Tuk Tuk naar Chinatown zal gaan, met een Longtailboat over de rivier en door de kanalen van Thonburi zal varen en op een lokale wijze door de achterstraten van Bangkok zal struinen.


Dag 4 Bangkok - Kanchanaburi (ontbijt, lunch, diner)
Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald van uw hotel in Bangkok. Op weg naar Kanchanaburi bezoekt u het museum, de gedenkplaats en de beroemde brug over de River Kwai. U sluit zich aan bij een klein internationaal geschap om deel te nemen aan het Jungle rafts programma. U arriveert bij de Jungle Rafts of het Resotel (bungalows aan het water) met een longtail boat, na een heerlijke lunch brengt u een bezoek aan de Hell Fire Pass. Diner en overnachting in de Jungle Rafts.


Dag 5 Jungle Rafts (ontbijt, lunch, diner)
Na het ontbijt bezoek aan de nabijgelegen Mon Village. U kunt ook reserveren eventuele optionele tours boeken, zoals olifant rijden. Lunch, diner en overnachting in de Jungle Rafts.


Dag 6 - Jungle Rafts - Bangkok  (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt is er tijd om te ontspannen tot dat aan de check-out. U maakt een indrukwekkende treinrit over het de houten brug en na een lokale lulnch gaat u per transfer naar Bangkok. Vrij voor diner en overnachting in Bangkok.

Dag 7-  Bangkok - Khao Yai (ontbijt)
Na het ontbijt, prive transfer naar het trein station voor een dag trein naar Pak Chong. Arriveer in de middag en prive transer naar uw hotel in Khao Yai. Vrij voor lunch en diner en overnachting in Khao Yai.


Dag 8 - Khao Yai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een volle dag safari naar Khao Yai. Wandelen, waterval, wilde olifanten spotten en door de jungle. Picknick lunch en terug in het hotel in de middag. Vrij voor diner en overnachting in Khao Yai.

Dag 9 - Khao Yai - Bangkok - Hua Hin (ontbijt)
Na het ontbijt prive transfer naar Pak Chong trein station en dag trein naar Bangkok, Aankomst Bangkok en prive transfer naar Hua HIn voor uw hotel in deze koninklijke strand plaats. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Hua Hin.

Dag 10 t/m Dag 13 Hua Hin (ontbijt)
Na het ontbijt, tijd om vrij te besteden genieten van het zwembad of het strand. Overnachting in Hua Hin. Jullie kunnen zelf nog leuke plaatsen bezoeken dicht bij Hua Hin in de buurt.

Het Sam Roi Yot nationale marine park is zeer mooi en de verborgen tempel in de grot de moeite waard om een heuze klim te maken over de berg met prachtige vergezichten over de Golf van Thailand en Prachuab KhiriKhan provincie.

Dag 14 - Hua Hin (ontbijt)
Na het ontbijt, vrije besteding tot pick-up voor uw prive transfer naar Bangkok Airport. Vlucht terug naar huis of verdere bestemming

hua-hin-beach-kids 

Voor dit programma gebruiken we uitsluitend kind vriendelijke hotels.  De hotels zijn gesitueerd in een rustige en veilige omgeving,  met leuke activiteiten voor kinderen, een mooi zwembad en indien mogelijk aan het strand.... kortom alles wordt eraan gedaan om het de kleinste ook naar hun zin te maken. 

*** Einde van het Thailand Avontuur (nu al?) ***

Vanaf € 747 p.p. 747

14 Dagen Thailand met kids - Privé Rondreis

Vanaf € 747 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat