Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Myanmar >  Bagan >  2 Dagen van Bagan naar Kalaw via Mt. Popa

2 Dagen van Bagan naar Kalaw via Mt. Popa

Vanaf € 38 p.p. 38

Privévervoer over land met of zonder gids van Bagan naar Kalaw. Stop onderweg op de geweldige Mt. Popa.


Mount Popa is een vulkaan op 1518 meter (4981 voet) boven de zeespiegel, en ligt in het centrum van Birma (Myanmar), ongeveer 50 km ten zuidoosten van Bagan (heiden) in de Pegu-bergketen. Het is te zien vanaf de Ayeyarwady (Irrawaddy) rivier zo ver weg als 60 km bij helder weer. Mount Popa is misschien het best bekend om het nabijgelegen verbluffend pittoreske klooster Popa Taungkalat bovenop een heuvel.

 

 
Het heiligdom Popa Taungkalat (Taung Kalat) herbergt 37 Mahagiri Nats of geesten. Beelden die de Nats afschilderen staan aan de basis van het heiligdom. De meeste mensen bezoeken Mount Popa als een dagtrip vanuit het nabijgelegen Bagan. Het is slechts ongeveer 50 km rijden, maar vanwege de omstandigheden van de weg en voertuigen duurt het minstens 1 uur en 30 minuten om daar te komen.

De volgende dag reis je door het land naar het oude Britse heuvelstation van Kalaw.
Kalaw staat hoog aan de westelijke rand van het Shan-plateau. Het ligt 70 km ten westen van Taungyi. ongeveer halverwege de weg Thazi-Taungyi. Dit was een populair heuvelstation in de Britse tijd en het is nog steeds een rustige en stille plek. Op een hoogte van 1320 m is het ook aangenaam koel en een goede plek om te wandelen te midden van knoestige dennen. bamboebossen en ruige bergscène.
 
 

Een voormalig koloniaal Brits heuvelstation. dit kleine stadje biedt koele temperaturen (Kalaw bevindt zich op een hoogte van 1.300 meter) en biedt veel wandelmogelijkheden. De bevolking is een mix van Shan. Indiase moslims. Bamaren en Nepalezen (Gurkhas stopte met Britse militaire dienst). van wie velen een opleiding als zendeling hebben genoten. Reizen met de auto. het is ongeveer twee uur ten westen van Nyaungshwe aan de westelijke rand van de Shan-heuvels.
Vanaf € 38 p.p. 38

2 Dagen van Bagan naar Kalaw via Mt. Popa

Vanaf € 38 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat