Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Gevonden zoekresultaten:
Mandalay
Bezoek in een halve dag de hoogtepunten van Mandalay.
Mandalay
Bezoek in de ochtend of de middag het indrukwekkende Mingun. Het is slechts 45 minuten per privéboot met je privégids. Een must see.
Mandalay
Hotel Yadanarbon Mandalay ligt in Mandalay en beschikt over comfortabele kamers met airconditioning. Andere faciliteiten van dit hotel zijn een 24-uursreceptie en een restaurant.
Bagan
Geniet van een riviercruise over de Irrawaddy-rivier van Bagan naar Mandalay en geniet van het leven aan de rivier van centraal Myanmar met zijn talrijke eeuwenoude tempels en kloosters.
Mandalay
Een perfecte manier om vanaf Mandalay de Irrawaddy-rivier over te brengen naar de oude UNESCO-Werelderfgoedstad Bagan met zijn duizenden tempels. De lunch wordt aan boord geserveerd.
Mandalay
Een privé charter voor een hele dag met gids en stops van Mandalay naar Bagan. Een uitstekende manier om van een transfer een onvergetelijke ervaring te maken tijdens het varen langs de Irrawaddy-rivier.
Mandalay
Privétransfer van Mandalay Airport naar je hotel, de pier of het busstation of vice versa.
Mandalay
Privétransfer van Mandalay naar Pin Oo Lwin. Alleen met chauffeur of met gids. De keuze is aan jou. Ontdek deze opmerkelijke kleine stad in de bergen.
Yangon
Vliegticket van Yangon naar Bangkok of naar Bagan, Mandalay, Heho, Thandwe of andere plaatsen
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat