Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Gevonden zoekresultaten:
Koh Ngai
Koh Ngai is een prachtig klein eiland in de zuidelijke provincie Krabi, het heeft een lang strand aan de oostkant en een koraalrif, maar enkele meters verwijderd van het strand. Koh Ngai is een uitstekende strandbestemming in de wintermaanden. Een puur Bounty Paradijs.
Koh Ngai
Ferry van Koh Ngai naar Koh Kradan, Koh Mook, Trang, Koh Lipe, Koh Lanta, Phi Phi of Phuket. Gaat alleen in de winter.
Koh Ngai
Een boutique resort met een zeer hoge prijs-kwaliteitsverhouding, gelegen aan het witte zandstrand van Koh Ngai. Bungalows in Thaise stijl, zwembad en uitstekende locatie.
Koh Ngai
Mayalay Beach Resort ligt aan het strand van Koh Ngai en biedt traditioneel geïnspireerde bungalows met airconditioning. Gasten genieten van een gratis welkomstdrankje en gratis WiFi in de lobby en het restaurant. Elke vrijstaande bungalow is gebouwd met bamboe en palmbladeren en beschikt over een minibar, thee- en koffiefaciliteiten en strandlakens. Uw eigen badkamer is uitgerust met gratis toiletartikelen en een föhn.
Koh Lanta
Speedboot transfer van Koh Lanta naar Koh Ngai, Koh Mook of Koh Kradan. Operationeel alleen in de winter en van pier naar pier.
Koh Ngai
Speedboot transfer van Koh Ngai naar Koh Lanta, Koh Kradan, Koh Mook of Koh Lipe
Koh Mook/ Kradan/ Libong
Speedboot transfer van Koh Mook naar Koh Ngai, Koh Kradan, Koh Lanta of Lipe.
Koh Ngai
Koh Ngai Beach, Thapwarin Resort biedt een spectaculair uitzicht op de oceaan en watersporten. Internet is gratis in openbare ruimtes. Het Thapwarin Resort ligt in Ko Ngai en kan per boot vanuit Trang Town worden bereikt.
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat