Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Golf in Thailand

Golfen op de mooiste banen van Thailand in combinatie met luxe accommodaties aan het strand of in Noord Thailand!Introductie 

Een van de beste regio's om golf te spelen is Thailand. Met BezoekThailand.nl combineert u voordelig uw golfvakantie met verblijf in luxe resorts en hotels. Denk bijvoorbeeld aan accommodatie in de bekende ketens Marriott en Sofitel. Maar ook een verblijf in wat kleinere luxe resorts behoort tot de mogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn het Anantara Resort of het Veranda Resort.

BezoekThailand.nl bied een aantal bestemmingen aan. U kunt bijvoorbeeld in Noord Thailand, in Chiang Mai en Chiang Rai, een aantal prachtige bestemmingen boeken. Maar u kunt uw golfvakantie ook combineren met een verblijf in een resort aan het strand. BezoekThailand.nl streeft accommodatie op maat aan te bieden aan gasten die hun golftrip met luxe verblijven luxe willen combineren. Dat betekent dat alleen de beste resorts en hotels zijn geselecteerd. Alle hotels en resorts liggen op lokaties waar ook de niet-golfer prima uit de voeten kan.


De banen die in de packages van BezoekThailand.nl zijn opgenomen zijn prachtig gelegen en beschikken allemaal over 18 of 36 holes. Uw package is standaard inclusief hotelovernachtingen met ontbijt, transfers van en naar de golfbaan en 3 greenfees voor de betreffende golfcourses. Check het arrangement van uw keuze voor details!

Bestemmingen
Hua Hin
Op een paar uur rijden van Bangkok ligt de luxe badplaats Hua Hin. De afgelopen jaren zijn er tal van luxe resorts gebouwd in dit gezellige dorpje aan de kust. In Hua Hin zijn veel goede visrestaurants en goede winkelmogelijkheden. Golfcourses liggen in de buurt van alle resorts waar u verblijft, allen op minder dan een half uur rijden.

Chiang Mai en Chiang Rai
Chiang Mai en Chiang Rai zijn goede bestemmingen voor golfers die hun golfvakantie willen combineren met de rijke historie van Noord Thailand. Chiang Mai is een van de grotere steden in Thailand, Chiang Rai is wat kleiner en iets minder druk dan Chiang Mai. BezoekThailand.nl heeft in beide plaatsten goede hotels geselecteerd van waaruit u gemakkelijk de omgeving kunt ontdekken. In de buurt van de hotels zijn de golfcourses waar u in een heerlijk klimaat uw ronde golft.


Pattaya
Pattaya is een populaire en drukke vakantiebestemming, tevens op een aantal uur rijden van Bangkok. Ook in Pattaya zijn tal van golfbanen makkelijk te bereiken vanuit de hotels die BezoekThailand.nl aanbiedt. Prefereert u in de avond druk uitgaansleven, tal van restaurants en een groot aanbod winkelmogelijkheden, dan is Pattaya een goede bestemming.


 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat