Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Hotels > Laos >  Bolaven >  Falls View Resort Tad E-Tu

Falls View Resort Tad E-Tu

Vanaf € 33 p.k. 33
Falls View Resort Tad E-Tu ligt op het Bolevan-plateau. Baan E-Tu Waterfall Resort ligt in Ban Phakkout en wordt omgeven door natuur- en groengeluiden en beschikt over een natuurlijke waterval. Het biedt gezellige bungalows, gratis WiFi in de openbare ruimtes en gratis bagageopslag.

De bungalows zijn voorzien van houten meubels, kabel-tv, een ventilator en een eigen balkon met uitzicht op de tuin. Gratis drinkwater, een waterkoker en een koelkast zijn ook beschikbaar in elke kamer. De eigen badkamer heeft een douche.

In Baan E-Tu Resort kunnen gasten kiezen voor een wandeling naar de koffie- en theeplantage in de buurt en genieten van een kopje vers gezette Laotiaanse koffie. Omgeven door natuur en dieren in het wild, kunnen gasten ook genieten van vogels kijken naar de exotische en inheemse vogelsoorten in de omliggende gebieden. Karaoke-faciliteiten zijn ook beschikbaar voor meer entertainment.

Jong Kum Lao Restaurant serveert lokale Lao en Thaise gerechten met verse biologische groenten en is dagelijks geopend van 06:30 - 21:00 uur.

Vanaf € 33 p.k. 33

Falls View Resort Tad E-Tu

Vanaf € 33 p.k.
Selecteer Begindatum:
Selecteer Einddatum:
Select type:
Double room quantity:
Single room quantity:
Van datum
tot

 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat