Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Dag tours > Thailand >  Bangkok >  Damnern Saduak Drijvende & Rom Hub Trein Markten + Nakhon Pathom * Privé

Damnern Saduak Drijvende & Rom Hub Trein Markten + Nakhon Pathom * Privé

Vanaf € 28 p.p. 28

Dit 8 uur durende programma is een van de geweldigste privé dagtour programma's die we kunnen bieden in Bangkok.

Maar... je zult vroeg op moeten staan. We vertrekken vanaf je hotel tussen 6.00 en 6.30 in de ochtend. Zorg dat je ontbijt klaar is in een take-away box zodat je het onderweg naar de Damnern Saduak drijvende markt, welke meer dan 100 km zuidwesten van Bangkok ligt, kunt opeten.

 

We zullen wat tussenstops maken om te zien hoe Thaise mensen zout van de zee verkrijgen. We arriveren bij de kleurrijke drijvende markt in de ochtend, zodat je de oude manieren van handelen kunt meemaken.

Je zult tijd hebben om rond te lopen op de markt, een 'Boran (old) kafe' (koffie) te drinken en de wereld voorbij te zien gaan. Of als je ervan houdt om te onderhandelen kun je een roeiboot geroeid door een lokale oude oom voor 30 minuten huren om over de markt te varen.

 

Na de drijvende markt zullen we de Rom Hub treinmarkt bezoeken, welke is uniek in de wereld. De trein rijdt dagelijks een aantal keer recht door de versmarkt. Geweldig dat dit gebeurd. Je moet het zien om het te geloven!

 

We zullen vertrekken na een lokale lunch en bezoeken Thailands oudste stad, gedateerd terug naar 325 voor Christus. Je kunt de grootste Chedi van de wereld bezoeken, wel 120,4 meters hoog. In de vroege middag zullen terug rijden naar Bangkok waar we zullen aankomen in de vroege middag zodat je kunt relaxen. Of als je wilt kunnen we je afzetten ergens centraal in Bangkok, zoals bijvoorbeeld bij het opmerkelijke winkelcentrum MBK. Vanaf daar is het makkelijk om terug naar je hotel te gaan, aangezien de skytrain vlakbij vertrekt.

Laat ons weten... net zoals altijd is de keus aan jou, we staan tot je beschikking om je de meest gedenkwaardige reis van je leven te bezorgen!

Dus... let's do this!!

 

 

Vanaf € 28 p.p. 28

Damnern Saduak Drijvende & Rom Hub Trein Markten + Nakhon Pathom * Privé

Vanaf € 28 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat