Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Chiang Mai >  5 Dagen Noord Thailand: Chiang Mai, Chiang Rai - Privé

5 Dagen Noord Thailand: Chiang Mai, Chiang Rai - Privé

Een prachtig 5 dagen programma waarbij je alle hoogtepunten van het noorden van Thailand zult bezoeken.

Dag 1 - Chiang Mai (-)
Aankomst in Chiang Mai per trein, vliegtuig of auto. Welkom en privétransfer naar een hotel in het centrum van Chiang Mai. In de namiddag een bezoek aan Doi Suthep, de meest heilige tempel van Noord-Thailand, gelegen op de berg Suthep. Keer terug voor je avondeten en overnacht in Chiang Mai.
Dag 2 - Chiang Mai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt een dagexcursie met gezamenlijke transfers en een lokale lunch naar een olifanten Sanctuary. Dit is je kans om de opmerkelijke olifanten te leren kennen en een goed beeld te krijgen van hun dagelijks leven en gedrag. Ervaar het leven met de olifanten in hun natuurlijke gebied. Een vrij zwervende omgeving die zowel veilig als duurzaam is. Gelegen naast een Karen-dorp in een dicht bebost berggebied, wordt de Sanctuary omringd door een spectaculair oerwoudlandschap. Een lokale Thaise lunch is inclusief. Terug naar Chiang Mai. Vrije tijd tot diner en overnachting.
 
Dag 3 - Chiang Mai - Chiang Rai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt, een volledige privé dagtour naar Chiang Saen via Thaton. Stop onderweg bij de Mae Sai-grens tussen Thailand en Myanmar. Bezoek de Gouden Driehoek , waar de drie landen van Thailand, Laos en Myanmar samenkomen op de Mekong rivier. Na een lokale lunch ga je verder naar Chiang Rai met stops en een bezoek aan de Witte Tempel en het Zwarte Huis. Je bent vrij voor het diner en overnachting in een centraal gelegen hotel in Chiang Rai.
Dag 4 - Chiang Rai (ontbijt)
Na het ontbijt, vrij te besteden en je kunt Chiang Rai eenvoudig zelf ontdekken. Of als je dat wenst, kun je een extra toer boeken naar Chiang Khong of een fietstocht maken door het lokale landschap. Overnachting in Chiang Rai.

Dag 5 - Chiang Rai - luchthaven (ontbijt)
Na het ontbijt ben je vrij om te ontspannen totdat het tijd is om naar de luchthaven van Chiang Rai te gaan.
*** Einde van de Noord Thailand Ontdekking ***

5 Dagen Noord Thailand: Chiang Mai, Chiang Rai - Privé

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat