Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Bangkok >  4 Dagen Bangkok - Ayuthaya - Sukhothai - Chiang Mai - Privé

4 Dagen Bangkok - Ayuthaya - Sukhothai - Chiang Mai - Privé

Reis in 4 dagen van Bangkok naar het noorden met overnachtingen in de oude hoofdstad van Siam: Ayuthaya en Sukhothai. Reis met de dag trein en meng je onder de lokalen waarbij je door rijstvelden en over het platteland van Thailand gaat.
Dag 1 - Bangkok - Ayuthaya (-)
Je wordt opgehaald vanuit je hotel in Bangkok of vanat het vliegveld of een andere centrale plek in Bangkok. Vervolgens wordt je gebracht naar het trein station om de dagtrein te nemen naar Ayuthaya. Kom aan in de ochtend en loop naar je hotel dat op een paar honderd meter naast het station is gelegen. De rest van de dag ben je vrij om zelf makkelijk Ayuthaya te ontdekken. Overnachting in Ayuthaya.
Dag 2 - Ayuthaya - Phitsanuloke - Sukhothai (ontbijt)
Na het ontbijt ben je vrij om nog wat meer van Ayuthaya te zien. Rond het middaguur vertrek je weer met de dag trein over het Thaise platteland naar Phitsanuloke. Hier wacht een prive auto je op om je te brengen naar de oude hoofdstad van Sukhothai voor de overnachting.
Dag 3 - Sukhothai (ontbijt)
Na het ontbijt bent u ge gehele dag vrij om zelf Sukhothai in te gaan. Je hotel is gelegen dicht bij het park en met gehuurde fietsen is het heel makkelijk Sukhothai op je gemak te bezoeken. Je kunt ook nog een aantal kilometer verder met een taxi gaan om het oude Sri Satchanalai te bezoeken. Niet veel toeirsten komen hier omdat het een beetje is afgelegen. Maar het is daarom het zeker waard als je tijd hebt om er langs te gaan. Overnachting in Sukhothai.
Dag 4 - Sukhothai - Phitsanuloke - Chiang Mai (ontbijt)
Na het ontbijt vrij totaan de middag. Je gaat met een prive transfer van Sukhothai naar Phitsanuloke om de middag trein te nemen naar Chiang Mai door de prachtige bergen en langs rijstvelden. Je komt in Chiang Mai in de avond aan.
 
*** Einde van de Koning's steden reis***

4 Dagen Bangkok - Ayuthaya - Sukhothai - Chiang Mai - Privé

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat