Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >     5 Dagen Noord-Oost Thailand

5 Dagen Noord-Oost Thailand

Vanaf € 376 p.p. 376

Een leuke afwisselende reis van Bangkok naar Noord Oost Thailand! Ontdek het vriendelijke noord-oosten van Thailand. Ga trekken in de jungles van Khao Yai, spot gibbons, hornbills en wilde olifanten. Bezoek de oudste tempels van Thailand en meng onder de goed gemutste kleurrijke inwoners van Isan.

Dag 1 - Bangkok - Khao Yai (lunch, diner)
Je wordt opgehaald van je hotel in Bangkok, de luchthaven of treinstation. Vertrek direct naar Khao Yai Nationaal Park. Bezoek onderweg de wijnboerderijen van Khao Yai en geniet van een lokale landelijke lunch. Na het diner nachtsafari in Khao Yai.
 
Dag 2 - Khao Yai  (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt word je opgehaald voor een dagexcursie in het nationale park, inclusief lunch. Vrij voor diner en overnachting Khao Yai.
 
Dag 3 - Khao Yai - Surin (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt vertrek naar Surin met bezoek aan de Pimai tempel, het 'Ankor Wat van Thailand' en andere belangrijke tempelcomplexen. Na de lunch bezoek je Surin en ben je vrij voor het diner en de overnachting in Surin.
 
Dag 4 - Surin - Ubon Rachathani (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt vertrek voor Ubon Rachathani met stops en lokale lunch onderweg. Overnachting aan de prachtige Mekong-river, waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan.

 

Dag 5 - Ubon Rachathani (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt bezoek Ubon Rachathani met de indrukwekkende rotsformaties en uitzichten. Na de lokale lunch transfer naar het vliegveld of de volgende bestemming.
Vanaf € 376 p.p. 376

5 Dagen Noord-Oost Thailand

Vanaf € 376 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat