Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Vietnam >     20 Dagen Vietnam Hoogtepunten - prive

20 Dagen Vietnam Hoogtepunten - prive

Vanaf € 845 p.p. 845
Bezoek Vietnam in 20 dagen voor een super prijs. Start in Hanoi en bezoekt Sapa, Halong Bay, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City en Mui Ne. Als u wilt, kun u dagtours bijboeken, zoals naar Ninh Binh, in Hue, de Cu Chi tunnels en de Mekong Delta.

Dag 1 - Hanoi (-)
Aankomst in Hanoi en privétransfer naar uw centraal gelegen hotel in het oude kwartier van Hanoi.  U kunt zelf heel makellijk al wandelend door de kleine straatjes Hanoi ontdekken. Alle hoogtpunten van Hanoi zijn op loopafstand van uw hotel. Overnachting in Hanoi.

Dag 2 - Hanoi (ontbijt)
Na het ontbijt, ter vrije besteding om Hanoi zelf te verkennen of een optionele tour te boeken naar het prachtige platteland van Ninh Binh. Overnachting in Hanoi.

Dag 3 - Hanoi - Nachttrein naar Lao Cai (ontbijt)
Na het ontbijt ter vrije besteding tot het tijdstip in de middag voor uw transfer naar het treinstation. Neem een nachttrein van Hanoi naar Lao Cai. Overnachting in de trein.

 

Dag 4 - Lao Cai - Sapa (-)
Aankomst in Lao Cai treinstation in de vroege ochtend en privé transfer naar uw hotel in Sapa. Inchecken in uw hotel in de middag en u heeft tijd om de vallei te verkennen. Overnachting in Sapa.

Dag 5 - Sapa (ontbijt)
Na het ontbijt, ter vrije besteding of boek een halve of hele dag trekking door de rijstvelden en langs watervallen van Sapa. Overnachting Sapa.

Dag 6 - Sapa - Hanoi (ontbijt)
Na het ontbijt, bent u vrij totaan de transfer met de dagbus terug naar Hanoi. Aankomst in de oude wijk in de late namiddag en check in bij uw centraal gelegen hotel in de oude wijk. Overnachting in Hanoi.

 

Dag 7 - Hanoi - Halong Bay (ontbijt, lunch en diner)
Na het ontbijt wordt u opgehaald en gaat samen met anderen naar de Halong Bay. Kom aan, ga aanboord en zeil door de prachtige Halong baai. Maak een stop bij de grotten en hier is een mogelijkheid om te kayakken naar het nabijgelegen drijvende dorpje. Lunch en diner aanboord de cruis en overnachting in uw privécabine.

Dag 8 - Halong Bay - Hanoi - Nachttrein naar Hue (ontbijt, lichte lunch)
Na het ontbijt, bezoek het Titop eiland. Hier heeft u tijd om te relaxen of een hike te maken naar de top van de berg waar u een prachtig uitzicht zult ervaren over de Halong Bay. Na een lichte lunch aanboord, vaar terug naar de haven en transfer naar het treinstation van Hanoi voor een nachttrein naar Hue. Overnachting in de trein.

 

Dag 9 - Hue (-)
Kom 's ochtends aan in Hue en transfer naar uw hotel. Inchecken en ter vrije besteding of boek een tour langs de hoogtepunten zoald de belangrijkste graven, het verboden paleis en langs de parfumrivier. Overnachting in Hue.

Dag 10 - Hue - Hoi An (ontbijt)
Na het ontbijt, privé transfer naar Hoi An. Onderweg maakt u een aantal stops voor het maken van prachtige foto's van het Lan Co-strand en de Hai Van-pas. Check in uw hotel in Hoi An. Overnachting Hoi An.

 

Dag 11 & 12 - Hoi An (ontbijt)
Na het ontbijt, ter vrije besteding om te ontspannen of te genieten van het platteland of de oude binnenstad van Hoi An op de fiets. Overnachting Hoi An.

Dag 13 - Hoi An - Danang - Ho Chi Minh (ontbijt)
Na het ontbijt, privé transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City. Aankomst, welkom en privétransfer naar uw centraal gelegen hotel in Ho Chi Minh-stad, het 'Parijs van het oosten' voor de overnachting.

 

Dag 14 en 15 - Ho Chi Minh-stad (ontbijt)
Na het ontbijt, ter vrije besteding of boek een halve of volledige dag naar de Cu Chi-tunnels of naar de Mekong-delta. Overnachting in Ho Chi Minh-stad.

Dag 16 - Ho Chi Minh-stad - Mui Ne (ontbijt)
Na het ontbijt, privétransfer naar het busstation en neem een VIP-bus naar uw hotel op het witte zandstrand in Mui Ne. Overnachting Mui Ne.

 

Dag 17, 18 & 19 - Mui Ne (ontbijt)
Na het ontbijt, tijd om te ontspannen op het witte zandstrand van Mui Ne. Of boek een optioneel tourprogramma om de rode en witte duinen of de Fairy Stream en het vissersdorp te bezoeken. Overnachting Mui Ne.

Dag 20 - Mui Ne - Ho Chi Minh-stad - terug naar huis (ontbijt)
Na het ontbijt, privétransfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar huis.
 
*** Einde van je geweldige tijd in Vietnam ***
 
LET OP UW PROGRAMMA KAN UITBREIDEN OF VERKORT WORDEN GEBASEERD OP UW AANKOMST- EN VERTREKGEGEVENS. ALS U WILT BEGINNEN IN HO CHI MINH CITY EN EINDE HANOI IS DIT MOGELIJK. PROGRAMMA KAN WORDEN AANGEPAST OP BASIS VAN UW WENSEN. OVERNACHTTREINEN VAN DE TREIN KUNNEN DOOR VLUCHTEN WORDEN VERVANGEN VOOR EXTRA KOSTEN. LAAT HET ONS WETEN DAT WE OP MAAT GESTELD ZIJN VOOR EEN VOORSTEL.

 

Vanaf € 845 p.p. 845

20 Dagen Vietnam Hoogtepunten - prive

Vanaf € 845 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat