Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     14 Dagen Oostelijke Eilanden Thailand - Koh Chang, Koh Mak, Koh Kood

14 Dagen Oostelijke Eilanden Thailand - Koh Chang, Koh Mak, Koh Kood

Ontdek Thailands prachtige Oostelijke bounty eilanden en stranden. Verblijf 13 nachten in boutique hotels op onder andere Koh Samet en Koh Chang. Of dit 14 daags programma vol activiteiten zal zijn of slechts twee weken ontspanning of een mix tussen beide is geheel aan u! U reist vanuit Bangkok naar Koh Samet, Koh Chang, Koh Mak en Koh Kood. Aangezien het grootste deel van het massatoerisme naar de zuidelijke eilanden reist worden de eilanden in de oostelijke regio van Thailand soms vergeten. Grijp je kans om van de begaande paden af te wijken en deze prachtige en authentieke eilanden te verkennen in deze reis!

 

 
Dag 1 - Bangkok
Aankomst in Bangkok. Een warm welkom door onze gastenservice alvorens uw prive transfer naar uw hotel in het centrum van Bangkok. De resterende dag is ter vrije besteding. Overnachting in Bangkok.

Dag 2 - Bangkok (ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij om Bangkok te ontdekken. Uw hotel is gelegen in het shopping centrum van bangkok en er zijn veel dingen te doen. Verken de stad door op eigen houtje op pad te gaan of neem contact met ons op om een optionele tour te boeken. Onze City Flash Tour of onze fietstocht zijn zeker aanraders en een geweldige manier om veel verschillende kanten van Bangkok te zien in slechts een halve dag tijd. Overnachting in Bangkok.

Dag 3 -  Bangkok - Koh Samet (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Na het ontbijt wordt u verwelkomd door onze chauffeur en overgebracht van Bangkok naar Ban Phe Seree Pie per prive transfer om de ferry te nemen naar Koh Samet, waar u de hele dag kan genieten van witte poederzand stranden, zon en een hemels blauwe lucht . Overnachting op Koh Samet. 

Dag 4  - Koh Samet (ontbijt)
Dagelijks ontbijt in uw resort. De volledige dag is ter vrije besteding om het eiland te verkennen of te ontspannen op het strand. Optionele excursie programma's zijn beschikbaar op aanvraag. Overnachting in uw strand resort in Koh Samet.

Dag 5 - Koh Samet (ontbijt)
Dagelijks ontbijt in uw resort. Volledige dag ter vrije besteding. Neem de tijd om een wandeling langs de mooie stranden te maken, te snorkelen of gewoon ontspannen bij het zwembad. Optionele excursie programma's zijn beschikbaar op aanvraag. Overnachting in uw resort op Koh Samet.

 

Dag 6 - Koh Samet - Koh Chang (ontbijt)
Ontbijt in uw resort. Volledige dag ter vrije besteding tot u wordt opgehaald voor uw transfer naar Koh Chang. Transfer van Koh Samed naar Koh Chang met de veerboot en een transfer van de pier naar uw hotel. De resterende dagen zullen ter vrije besteding zijn om op uw gemak te relaxen op het strand of om Koh Changs gigantische en prachtige regenwoud te verkennen. Overnachting in uw resort op Koh Chang.

Dag 7 - Koh Chang (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Resterende dag is ter vrije besteding om het eiland te verkennen, te ontspannen op het strand of verken het mooie en grote regenwoud. Optionele excursie programma's zijn beschikbaar op aanvraag. Overnachting in uw resort op Koh Chang.

    

Dag 8 - Koh Chang (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Resterende dag is ter vrije besteding om het eiland te verkennen of te ontspannen op het strand. Geniet van snorkelen, lekker voetballen of volleyballen op het strand of gewoon lekker achterover zakken met een boek en een fruitshake. Optionele excursie programma's zijn beschikbaar op aanvraag. Overnachting in uw resort op Koh Chang.

    

Dag 9 - Koh Chang - Koh Mak (ontbijt)
Ontbijt in uw resort. Ochtend ter vrije besteden tot u wordt opgehaald voor uw transfer naar Koh Mak. Shuttle transfer per boot van het hotel in Koh Chang naar de pier om de ferry te nemen naar Koh Mak. Transfer van de pier in Koh Mak naar uw hotel. Overnachting in Koh Mak.

Dag 10 - Koh Mak (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volledige dag is ter vrije besteding om bij het zwembad te genieten, lezen, snorkelen of de stranden te verkennen. Overnachting in uw resort.

    

Dag 11 - Koh Mak - Koh Kood (ontbijt)
Ontbijt in uw resort. Na het ontbijt wordt u opgehaald voor uw shuttle transfer per boot van het hotel in Koh Mak naar Koh Kood. Een join transfer naar uw resort. resterende dag is ter vrije besteding. Overnachting op Koh Kood.

Dag 12 - Koh Kood (ontbijt)

Ontbijt in het hotel. Volledige dag is ter vrije besteding om van het tropische en relaxte leven op Koh Kood genieten. Overnachting in uw resort.

     

Dag 13 - Koh Kood (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volledige dag is ter vrije besteding om dit prachtige eiland te verkennen. Zwemmen, snorkelen, wandelen of lezen het is allemaal aan u. Overnachting in uw resort op Koh Kood.

Dag 14 - Koh Kood - Bangkok (ontbijt)
Ontbijt in het resort. Na het ontbijt wordt u opgehaald en overgebracht naar de pier voor een gezamelijke transfer per boot naar Trat om uw vlucht van Trat naar Bangkok te nemen. De tour eindigd in Bangkok.

oe 4

* Let op: dit programma is alleen operationeel tijdens de maanden oktober tot april als gevolg van het moesson seizoen.

** Laat ons weten of u het programma wilt wijzigen. Misschien een dag meer of minder of wat meer dagen op een bepaalde locatie. Misschien wilt u in luxere hotels verblijven of zou graag een aantal rondleidingen toe willen voegen ... laat het ons weten en we kunnen een op maat gemaakt voorstel voor u maken.

14 Dagen Oostelijke Eilanden Thailand - Koh Chang, Koh Mak, Koh Kood

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat