Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Bangkok >  3 Dagen Kanchanaburi River Kwai op de locale wijze - prive

3 Dagen Kanchanaburi River Kwai op de locale wijze - prive

Vanaf € 176 p.p. 176
Reis vanuit Bangkok naar het westen en ontdek de kleine levendige stad Kanchanaburi op de 'lokale manier' met je eigen gids.
  

Dag 1 - Bangkok - Thonburi - Kanchanaburi (lunch)

Na het ontbijt in de vroege ochtend vertrekt u met uw eigen lokale Thaise gids per lokaal vervoer naar het treinstation van Thonburi en neemt u de lokale trein over het platteland naar het westen naar Kanchanaburi. Zit tussen de lokale Thaise mensen en ontdek waarom ze worden beschouwd als de 'vriendelijkste mensen' ter wereld. Aankomst in de ochtend bij de brug over de River Kwai. Hier heb je de tijd om wat foto's te maken en rond te verkennen voordat je met de lokale taxi of driewieler naar je hotel aan de rivier de Kwai gaat. Na de lunch, gaan we fietsen naar de gedenkplaats, de brug en door lokale dorpjes. Je bent vrij voor diner en overnachting in Kanchanaburi aan de rivier.

  

Dag 2 - Kanchanaburi- Nam Tok - Sai Yok - Erawan Watervallen (ontbijt, lunch)

Na het ontbijt, wordt je gebracht naar het trein station om een ritje over de beruchte spoorlijn te maken. Je gaat door het mooie lokale landschap en over de spectaculaire houten brug.  Bij Nam Tok eruit en maak een kleine wandeling naar het de Sai Yok Noi waterval. Hier is er tijd om even te relaxen en te zwemmen.

Na een lokale lunch, verder met een lokale taxi naar de spectaculaire Erawan watervallen. Klim naar de 7 verschillende lagen en bewonder dit prachig stukje natuur. Terug met locaal transport naar je hotel in Kanchanaburi. Vrij voor diner en overnachting in Kanchanaburi. De fietsen staan tot je beschikking om zelf door het kleine stadje te fietsen.
 

Dag 3 - Kanchanaburi - Bangkok, Ratchaburi, Nakon Phatom, Ayuthaya, Cha - Am of Hua Hin (ontbijt)

Na het ontbijt, vrij te besteden tot het moment om naar het treinstation te worden gebracht voor de dag trein terug naar Bangkok of bij Nakon Phatom eruit ....of met een privétransfer terug naar Bangkok of Nakon Phatom, Ratchaburi (Amphawa), Ayuthaya, Cha Am of Hua Hin.

 
*** Einde van het Kanchanaburi locale programma ***
 
Vanaf € 176 p.p. 176

3 Dagen Kanchanaburi River Kwai op de locale wijze - prive

Vanaf € 176 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat