Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     * BIJZONDER * 20 dagen Thailand Prive - Super Deal

* BIJZONDER * 20 dagen Thailand Prive - Super Deal

Boek nu een van onze meest populaire Prive rondreizen naar Thailand. Deze 20 daagse prive vakantie naar Thailand is voor een Super prijs. Op zoek naar een mooie verre reis naar Thailand? Stop met zoeken en bekijk dit 20 daagse programma naar Thailand. 

Deze rondreis door Thailand brengt u naar Bangkok, Chiang Mai en sluit af op het tropische Koh Samui.

Dag 1 - Bangkok (-)

Aankomst op Bangkok luchthaven. Welkom en prive transfer naar uw centraal gelegen hotel. Rest van de dag vrij. Overnachting Bangkok.

Dag 2 t/m Dag 5- Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij om Bangkok zelf te ontdekken of u kunt een excursie bij boeken. Wij raden onze meet populaire City Flash aan, maar een halve dag fietsen door de 'groene long' van Bangkok is ook super leuk en voordelig.


Dag 6 – Bangkok - nacht trein (Ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij tot aan de transfer naar het trein station voor uw nacht trein naar Chiang Mai. Overnachting in de trein.

Dag 7 – Chiang Mai (-)

U komt in de ochtend aan in Chiang Mai. Prive transfer naar uw centraal gelegen hotel. Rest van de dag bent u vrij. Overnachting in Chiang Mai.

Dag 8 t/m 10 – Chiang Mai (ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij om Chiang Mai en omgeving te ontdekken. U kunt ook excursies bij boeken zoals een bezoek aan Doi Suthep, een ziplijn avontuur door de jungle of een fiets tocht door de rijstvelden. Overnachting in Chiang Mai.

Dag 11 – Chiang Mai – Chiang Dao Trek (ontbijt, lunch, diner)
Na het ontbijt wordt u opgehaald om in Internationaal gezelschapje de Chiang Dao trek te maken. U brengt een ochtend door in een olifanten opvang centrum en u bezoekt grotten en na een lokale lunch maakt u een lichte trek naar uw overnacthings plaats in de bergen van Chiang Dao.

Dag 12 – Chiang Dao - Chiang Mai (ontbijt)
Na het ontbijt maakt u een lichte trekking naar een klein Karen dorpje. Vanuit daar gaat u per bamboe vlot over de Ping rivier. In de middag keert u weer terug in Chiang Mai voor uw overnachting.

Dag 13 – Chiang Mai - nacht trein (Ontbijt)

Na het ontbijt vrij tot aan de transfer naar het trein station. Neem de nacht trein naar Bangkok. Overnachting in de trein.

Dag 14 - Surat Thani - Koh Samui (-)

U komt in de ochtend aan op Don Muang trein station and stapt over naar het vliegveld voor een vlucht naar Surat Thani. Aankomst in Surat Thani en met een prive transfer naar Don Sak pier en u gaat met de ferry naar Koh Samui. Daar wacht u prive chauffeur u op om u vervolgens te brengen naar uw centraal gelegen hotel aan het strand van Koh Samui. Overnachting Koh Samui.

Dag 15 t/m dag 18 - Koh Samui (Ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij om verder Koh Samui te ontdekken of een excursie bij te boeken naar b.v. Ang Thong nationale park, Koh Phangang of naar Koh Tao. Overnachting Koh Samui.

Dag 19 - Koh Samui - Surat Thani - nacht trein (Ontbijt)

Na het ontbijt, transfer naar Nathon pier voor de ferry naar Surat Thani trein station. U gaat per slaap nacht trein terug naar Bangkok. Overnachting in de trein.

Dag 20 – Bangkok (-)

In de ochtend komt u aan op het trein station van Bangkok. Een prive transfer brengt u naar de stad of het vliegveld voor uw vlucht terug naar huis.

*** Einde programma ***Deze reis kan worden aangepast aan de hand van uw wensen. Het kan langer of korter. Bepaalde bestemmingen kunnen erbij of eraf. Hotels kunnen worden vervangen. Tevens kunnen 2e klasse treintickets worden vervangen voor vluchten waardoor u extra nacht(en) kunt krijgen binnen het programma op b.v. de strandbestemming.

Laat het ons weten en wij sturen u graag een aangepast voorstel. U kunt ook een vermelding maken bij uw boeking of het verzoekformulier. 

 

* BIJZONDER * 20 dagen Thailand Prive - Super Deal

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat